2019-04-02 04:52:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Önnek ma semmi kedve dolgozni

Napi horoszkóp április 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars a harmadik sorsterületén tartózkodik, ami segíthetné önt az üzleti tárgyalásaiban, ha képes lenne visszafogni rámenős természetét… Egyébként termékeny nap a mai mindenféle intellektuális feladat szempontjából.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bánjon óvatosabban ma az élvezetekkel, főleg az ételek tekintetében, mert a mai Vénusz-Hold együttállás nagy vendégeskedésre sarkallja. Jól is fogja érezni magát szerettei körében, különösen a női barátságoknak kedvező a mai nap.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr nagy segítségére lehet ma a hivatás területén, eredményes lépéseket tehet foglalkozása bármely területén. Akár fizetésemelést is kérhet, számíthat felettesei támogatására.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Emésztési zavarok keletkezhetnek, ha túlzásba viszi a nagy vacsorákat. Még ha gyertya mellett költi el a kedvesével, a kalória az akkor is kalória, a szentimentális hangulatát inkább vezessék le egy romantikus film nézésével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ez az örökös uralkodás is unalmas már, hiába ön a cég vezetője, finomítania kellene a stílusán. Annyira vágyik már egy kis újításra, bármilyen változásról is legyen szó, gondolja át és módosítson, hosszú távon az ön érdekeit szolgálja.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön hetedik sorsterületén négy planéta áll. Szerelmi érzései felhevülnek a mai napon. Az ön szívét csak egy valaki ejtette rabul, de ön körül még többen is legyeskednek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Önnek ma semmi kedve dolgozni. Jó egészségnek örvend és figyelmét most sokkal inkább egy új kollégája köti le. Itt az ideje, hogy munka után szervezzenek egy kis csapatépítő bulit, a hangulat garantált.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Figyelmét csak a munkájára összpontosítja a mai nap, aminek meg is lesz az eredménye. Ön rendkívül eredményorientált, jól érzi magát, ha látja, hogy az öné a legsikeresebb megoldás, és ezt mások is elismerik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új szerelmi kapcsolatot létesíthet ma egy heves vérmérsékletű idegennel. Ez a nap gondtalannak ígérkezik, szerelem híján töltse az idejét a családtagjaival, az öröm velük is határtalan lesz.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek már régóta udvarol valaki, talán egyik kollégája. Biztos örülne az illető, ha ön is viszonozná az érzelmeit! Gondolkodjon el a lehetőség!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétája a negyedik sorsterületén áll. Már ön is régóta unja ezt a lakást, amiben most lakik, nézegessen lakáshirdetéseket, hátha bejön egy tetőtéri, amire mar oly régóta vágyik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Észjárása egyszerre csak felélénkül, és igen aktívvá válik. Ez tranzit mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező, kivéve a döntéshozatalt. Túl gyorsan peregnek most az események az ön számára, hogy végleges döntéseket hozzon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: